0495/214583

Damesschoenen

De bekende merken damesschoenen kan je amper op één hand tellen. Maar ik zet de populaire merken damesschoenen even voor je op een rij!

Bekende merken damesschoenen

Val je graag op? Peanuts, met de stoere damesschoenen van Dr. Martens!

Dr. Martens een schoen ontwikkeld door dr. Klaus Märtens uit Duitsland. Hij was legerarts in de Tweede Wereldoorlog. Maar ook hij had nood aan verlof. Hij ging skiën en raakte gewond aan zijn enkel. Zijn legerlaarzen zaten hem ongemakkelijk. Dus ontwierp hij een aangepaste schoen voor zichzelf.

Vroeger waren de laarzen en schoenen populair bij politieagenten, postbodes en fabrieksarbeiders. En wat vroeger in de mode was en veel gedragen werd, komt nu meer en meer terug.

Wil je met veel stijl en een stoere look over straat lopen? Dan zijn de Dr. Martens schoenen écht iets voor jou!

Comfortabel door het leven gaan? Met Nike!

De Griekse godin van overwinning heette “Nikè”. Wat een toeval!

Nee, toeval is het niet. Ze hebben het sportmerk met de naam “Blue Ribbon Sports” dat ontstond in 1962, veranderd naar de naam “Nike”.

Nu, jaren later, zie je niks anders dan Nike als je over straat loopt. Nikes zijn verkrijgbaar in alle soorten stijlen en modellen. Ze staan bekend om hun sportuitrusting.

Nike is een bekend merk! Niet alleen in de damesschoenen-wereld maar ook bij de kinderschoenen en de herenschoenen is hij populair.

Met hun comfortabele schoenen veroveren ze de wereld. Ontdek de sneakers van Nike, want je moet ze gedragen hebben!

Vans was, is en blijft populair

Vans-schoenen bestaan al sinds 1966. Ze waren speciaal ontwikkeld voor skaters, snowboarders, surfers,etc.

We zijn anno 2019 en ze zijn nogsteeds te koop in de winkels. Van de bekende merken damesschoenen springt Vans er elk jaar weer uit! Ook deze schoenen zijn in verschillende modellen voor jong en oud te verkrijgen. Je ziet er dus altijd stralend uit, welke leeftijd je ook hebt!

Deze 3 merken doen het goed. Héél goed zelfs. Ontdek je graag nog meer bekende merken damesschoenen? Krijg toegang tot een hele rits!